Bernat Camarasa, lideratge i talent per al Sènior Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el quart fitxatge de l’estiu per al Sènior A Masculí de cara a la temporada 2022/2023. Es tracta del base Bernat Camarasa, de 27 anys.

Bernat Camarasa (Barcelona 12 de març de 1995) inicià la seva trajectòria esportiva a la base del Safa Claror. Posteriorment, el jugador barceloní va passar per les categories inferiors del FC Barcelona, fins fer el salt a la categoria Sènior. Posteriorment, Camarasa va jugar dos anys a la Lliga EBA, a la Pia de Sabadell i al CB Santfeliuenc, fent grans números i mostrant una gran projecció.

I és que Camarasa ha jugat a les millors categories del bàsquet espanyol en clubs d’EBA, LEB Plata i LEB Or, com són l’Iraurgi Saski Baloia i el CB Prat, entre molts altres. La passada temporada va defensar els colors de la Unió Esportiva Sant Cugat, rival del FC Martinenc a la Lliga EBA. El jugador barceloní es mostra molt motivat per a aquest nou repte al Guinardó: “un dels objectius de l’equip hauria de ser millorar al llarg de l’any, així com gaudir del basquet! Aquest últim també me’l marco com a objectiu personal”, exposa.

Camarasa coneix perfectament la trajectòria i el joc del Martinenc, rival que ha patit moltes vegades els últims anys a la Lliga EBA. “El Martinenc és un club que ha tingut una molt bona progressió i que està consolidat a la lliga EBA. Companys que hi han jugat sempre me n’han parlat molt bé, del Club”, afegeix. El base destaca la bona sintonia amb el que serà el seu entrenador, Hugo González: “una de les coses que més m’ha agradat és que ens ha transmès la il·lusió per a aquesta temporada; el repte és gran i entrenarem molt dur”, afirma el base.

El primer rival per al pròxim curs serà el FC Barcelona B, a la Lliga Catalana EBA, el pròxim 3 de setembre, al Guinardó: “afronto aquest matx amb moltes ganes, doncs serà el primer partit després de l’estiu i a més a més, és un dels clubs on vaig jugar en l’etapa de formació”, explica Camarasa.

Amb el fitxatge de Bernat Camarasa, la plantilla del Sènior A Masculí compta a hores d’ara amb vuit jugadors:

Bases: Pol Rodríguez i Bernat Camarasa
Alers: Santi Silva, Abu Samake, Ignasi Isern
Pivots: Atlas Gunyeli, Josep Solé i Gerard Rubio

En les pròximes setmanes s’acabaran d’anunciar els fitxatges que conformaran la plantilla que competirà per cinquè any consecutiu a la Lliga EBA.

#SomMartinenc


Back To Top