Gran victòria del Sènior Femení BQ a la pista de la JET | FC Martinenc
skip to Main Content
JET TERRASSA 47 - 57 MARTINENC

Felicitats, equip! El sènior A Femení de bàsquet ha aconseguit una altra victòria aquest cap de setmana. A més, a una pista ben difícil: la de la JET Terrassa. Des de la primera jugada, les vermelles van sortir a guanyar al partit. Així i tot, la superioritat s’ha fet esperar.

De fet, el primer quart l’han guanyat les vallesanes, tot i que només per un punt (14-13). Ha estat l’últim. A partir d’aquest moment, el Martinenc ha anat en tot moment per davant la JET. Concentrades en defensa, aturant les fortaleses de les locals i amb atacs fluids, les del Guinardó han començat a dominar. Amb això, han marxat al descans un punt per sobre (23-24).

I a la segona part, ara sí, s’ha confirmat el domini clar sobre la JET. El Martinenc ha estat molt més encertat des de la línia de tir lliure i ha sumat punts vitals. Al tercer quart, ja han marxat amb una distància al marcador molt més marcada (30-38). La Jet ha intentat reaccionar a l’últim quart, però les visitants no ho han permès. Han dominat darrera i en atac i la victòria s’ha perpetuat ben aviat (47-57).

Aconseguim sumar una victòria molt important i la dediquem a la Marta Figuerola, lesionada abans de la mitja part del matx. Tornaràs aviat i forta!

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Marta Figuerola, Paula Ferrer, Aina Varona, Anna López Ribera, Anna Jarque, Anna López Belles, Anna Pons, Carolina Gomá, Júlia Escalero i Jana Ortiz

PARCIALS: 14-13 / 23-24 /30-38 / 47-57

Back To Top