Atlas Gunyeli, ambició per al BQ Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el sisè fitxatge de l’estiu del Sènior A Masculí de cara la temporada 2021/22. Es tracta d’Atlas Gunyeli, un aler-pivot turc de només 20 anys.

Alp Atlas Gunyeli (Istambul, 14 de maig de 2001) arriba al Martinenc procedent de la IMG Academy de Florida, Estats Units, on va estar-hi fins a finals de l’any passat. Abans de fer el salt al continent americà, Gunyeli s’havia format a la prestigiosa acadèmia del Darussafaka, a la seva Istambul natal, on hi va estar des de 2012 fins 2016. Aquesta serà, per tant, la seva primera experiència a casa nostra. “Vinc aquí a aprendre dels jugadors més veterans i amb més experiència. He vist un equip molt motivat i apassionat i les expectatives son molt altes”, explica el jove jugador turc, molt content amb les primeres sensacions a l’equip.

“Sóc un jugador atlètic i a qui li agrada molt liderar en defensa. També sé que aquest és un equip amb una gran capacitat anotadora, que juga ràpid, i crec que jo puc ajudar a crear bones situacions de tir”, afegeix Gunyeli, que viurà al Guinardó la seva primera experiència en una lliga sènior.

“Atlas serà el jugador més jove de la plantilla i de ben segur que ens aportarà intensitat i ambició. Des de la seva arribada a Espanya ningú ha apostat tant per ell com nosaltres i per això té molta fam i ganes de demostrar la seva qualitat”, diu el que serà el seu tècnic aquesta temporada, Hugo González.

Amb la confirmació del fitxatge d’Atlas Gunyeli, a hores d’ara el BQ Masculí compta amb onze jugadors en plantilla:

Bases: Pol Rodríguez i Esteban Félez.

Alers: Borja Pascual, Ángel Garcia, Abu Samake, Santi Silva i Uche Agada.

Pivots: Pablo Fontanet, Mauricio Cheda, José Cabrera i Atlas Gunyeli.

D’aquesta manera, la plantilla queda ja pràcticament tancada, a l’espera de si apareix alguna oportunitat d’última hora.

#SomMartinenc


Back To Top