Any Nou, la història de sempre | FC Martinenc
skip to Main Content
SAFA CLAROR 55 - 74 BQ MARTINENC

El 2016 va ser un any històric per al primer equip de la secció de bàsquet del club, i el 2017 sembla haver començat pel mateix camí. En el primer partit de l’any, els d’Hugo González van aconseguir un important triomf a la sempre complicada pista del SAFA Claror, tercer classificat i rival directe en la lluita per l’ascens de categoria.

Després de gairebé quatre setmanes de descans, era una incògnita com arribaven tots dos conjunts al partit… un dubte que va quedar ben aviat desvetllat: en el primer minut, dos triples visitants van donar el primer avantatge al Martinenc (0-6). A partir d’aquí, però, el SAFA va reaccionar i al minut cinc va aconseguir donar la volta al marcador. Un miratge. Els del Guinardó, aleshores, van tornar a agafar el control del matx i van aconseguir acabar el primer quart cinc punts per sobre, un avantatge que ja no deixarien escapar.

L’habitual encert en el tir exterior, sumat a una gran defensa sobre els millors jugadors locals, van fer que la diferència anés augmentant. Els diferents canvis tàctics defensius van deixar descol·locat a un conjunt gracienc que no es va acabar de trobar còmode en atac en cap moment, i la bona rotació de la banqueta va permetre que el control sobre el partit fos absolut. Tant és així, que els del Guinardó van vèncer en tots quatre parcials per aconseguir una victòria que representa un nou pas de gegant cap a l’ascens de categoria somiat.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Pol, Pau, Victor, Asier, Borja, Eloi, Aitor, Pere D., Pere P., Adria, Eric i Miller.

PARCIALS: 16-21 / 26-40 / 40-56 / 55-74.

Back To Top