Albert Barquets, pólvora per al Sènior Masculí de bàsquet | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el novè fitxatge de l’estiu per al Sènior A Masculí de cara a la temporada 2022/2023. Es tracta de l’aler de 24 anys, Albert Barquets.

Albert Barquets (Barcelona, 11 de maig de 1998) va començar la seva trajectòria a la base del Safa Claror de Barcelona. Posteriorment Barquets va culminar la seva etapa formativa al SESE, l’Hospitalet i el Sant Cugat. Aquesta passada temporada ha militat al CB Esparreguera, de la Lliga EBA.

Barquets arriba al Guinardó amb moltes ganes de reivindicar-se. “Vull seguir creixent, recuperar confiança i sensacions i estic segur que el Martinenc és el lloc ideal”, explica. I és que Barquets és un vell conegut de l’afició del Guinardó, ja que el jugador s’ha enfrontat nombroses vegades al Martinenc defensant els colors del SESE. “És un club que sempre dona molta guerra a la Lliga EBA. És un club consolidat a la categoria”.

D’altra banda, el jugador ha mostrat la il·lusió per tenir com a entrenador el tècnic Hugo González, a qui coneix molt bé: “tinc moltes ganes que m’entreni i estic segur que m’ajudarà a créixer”, diu. El jugador també ha fet
referència al primer partit oficial del conjunt del Guinardó, el 3 de setembre, davant el FC Barcelona a la Lliga Catalana EBA: “són partits que sempre agrada jugar. Serà el debut a casa i esperem fer un bon paper”.

Amb el fitxatge d’Albert Barquets, la plantilla del Sènior A Masculí compta a hores d’ara amb tretze jugadors:

Bases: Pol Rodríguez, Bernat Camarasa i Nacho Fernández
Alers: Santi Silva, Abu Samake, Ignasi Isern i Albert Barquets
Pivots: Atlas Gunyeli, Josep Solé, Gerard Rubio, Marc Garcia, Pol Barbecho i Aitor Pérez

D’aquesta manera, la plantilla queda tancada.

#SomMartinenc


Back To Top