Al BQ Martinenc se li escapa viu el líder | FC Martinenc
skip to Main Content

Gran jornada la que es va viure el dissabte a la tarda al Pavelló del Guinardó, en un partit apassionant entre els homes d’Hugo González i l’Esparraguera, intractable líder de la categoria. I tot i que el Martinenc va estar a punt de donar la campanada, un gran últim quart visitant va permetre al líder seguir una setmana més invicte.

El Martinenc va sortir molt endollat i es va avançar gràcies a un parcial de 16-7, que els visitants van respondre en els últims minuts de primer quart per deixar el marcador 18-14. El segon període va seguir un guió semblant i el Martinenc va aconseguir agafar distància (33-23) al minut 8, però un gran darrer minut tornava a donar vida a l’Esparraguera.

Després del descans, els del Guinardó van seguir dominant liderats per Cristian Zapata i Pau Mayor, autors de 18 dels 21 punts del conjunt vermell, fins que ja en el darrer període el Martinenc va arribar a posar-se amb 13 punts d’avantatge. Però tota la bona feina feta se’n va anar en orris en els últims minuts en què l’Esparraguera va remuntar. Tres triples van situat els visitants dins el partit i tot i la bona defensa vermella, tres nous triples van permetre al líder posar-se per primera vegada davant en el marcador, una condició que ja no deixarien escapar.

Som Martinenc!

Back To Top