Aitor Pérez torna a casa | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el vuitè fitxatge de l’estiu per al Sènior A Masculí de cara a la temporada 2022/2023. Es tracta de l’aler pívot de 33 anys, Aitor Pérez.

Aitor Pérez (Barcelona, 15 de novembre de 1988) inicià la seva trajectòria esportiva a la cantera del prestigiós Joventut de Badalona. Posteriorment, el jugador barceloní va passar per les categories inferiors de la UE Mataró i l’Akasvayu Vic. I és que Pérez compta amb una àmplia trajectòria en diferents clubs de categories FEB del territori català: Grup Barna, CB l’Hospitalet, JAC Sants, FC Martinenc, Vedruna Gràcia i Badalonés.

Aitor Pérez coneix perfectament la trajectòria i el joc del Martinenc, doncs forma part de la millor generació de la història del Sènior Masculí del FC Martinenc. Pérez va ser un dels pilars per portar l’equip de Tercera Catalana masculina fins a la Lliga EBA. “És un Club amb molt bona organització. Un club seriós i compromès, i amb un caliu familiar que el fa especial”, explica.

El jugador destaca la bona sintonia amb qui serà de nou el seu entrenador, Hugo González: “L’entrenador m’ha transmès una confiança en mi, que em fa estar molt motivat en aquesta segona etapa”. I és que Pérez guarda un molt bon record del seu pas pel Guinardó. “Des de fa anys, quan va arribar l’Hugo, el Club ha fet molt bé les coses. Demostrant serietat, compromís amb el projecte del bàsquet, i això va ser un gran pas endavant per poder avançar com a entitat i posar en el mapa del bàsquet català la zona del Guinardó. Amb els anys s’ha demostrat que no ha sigut flor d’un dia, i el treball dur, tot i els pocs recursos econòmics que té la secció, comparat amb altres clubs que tenen pressupostos molt grans, s’han aconseguit sempre els objectius establerts”, exposa.

Pérez també ha volgut deixar clar els seus objectius per al pròxim curs: “em marco tornar a gaudir del bàsquet, el personal és poder aportar el meu granet de sorra, i col·lectivament anar partit a partit i aconseguir estar al més amunt possible”, conclou.

I és que l’aler pivot es mostra molt il·lusionat per tornar al que ha sigut casa seva durant moltes temporades. “El repte de tornar a casa ho afronto amb una il·lusió enorme, però a la vegada ho encaro també com una gran responsabilitat. Tinc moltes ganes de tornar a gaudir de l’atmosfera que es crea en aquest pista quan és dia
de partit”, explica.

Amb el fitxatge d’Aitor Pérez, la plantilla del Sènior A Masculí compta a hores d’ara amb dotze jugadors:

Bases: Pol Rodríguez, Bernat Camarasa i Nacho Fernández
Alers: Santi Silva, Abu Samake, Ignasi Isern
Pivots: Atlas Gunyeli, Josep Solé, Gerard Rubio, Marc Garcia, Pol Barbecho i Aitor Pérez

En les pròximes setmanes s’acabaran d’anunciar els fitxatges que conformaran la plantilla que competirà per cinquè any consecutiu a la Lliga EBA.

#SomMartinenc


Back To Top