Adrián Rodríguez, quart reforç pel BQ Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el quart fitxatge de l’estiu del Sènior A Masculí de cara la temporada 2020/21. Es tracta del jove base Adrián Rodríguez, de 19 anys, procedent del Barça B.

Adrián Rodríguez (Esplugues de Llobregat, 7 de febrer de 2001) arriba al Martinenc després de disputar les dues darreres temporades al filial blaugrana. El base, de 1,84 m., es va formar a les categories inferiors del Barça durant cinc temporades fins que en el seu primer any de júnior va marxar a l’Hospitalet. Allà va compaginar minuts de joc entre el júnior i el primer equip, a LEB Plata, en la que va ser la seva primera experiència en categoria sènior i on va deixar molt bona impressió. Tant va ser així, que va guanyar-se el bitllet de tornada a can Barça, en aquest cas al seu filial; el primer any, encara en edat formativa, va combinar el júnior amb el Barça B, a la lliga LEB Or, mentre que aquest últim any ja l’ha jugat íntegrament al filial, però a LEB Plata.

“Estic molt il·lusionat amb el projecte de l’any que ve. Faré tot el possible per ajudar l’equip i seguir creixent com a jugador”, explica el nou jugador vermell, que, tot i que per edat aquesta que ve hauria de ser la seva segona temporada com a sènior, ja arriba al Guinardó amb tres anys d’experiència en categories superiors, una qualitat altament valorada per l’entrenador Hugo González.

I és que el tècnic veu, a més, el jove base com una peça que encaixa a la perfecció amb el tipus de joc que vol que faci el seu equip. “És un jugador que pot jugar a diferents ritmes i que ens aportarà intensitat tant ofensiva com defensiva. Té un gran tir a mitja distància, és un gran penetrador i és molt difícil d’aturar en l’u contra u, mentre que defensivament és capaç de defensar a tota la pista a una alta intensitat”, diu González.

El nou base vermell, en una imatge amb el filial del Barça | FCB

Amb el fitxatge d’Adrián Rodríguez, la plantilla del Sènior A Masculí compta a hores d’ara amb onze jugadors:

Bases: Saïkou Diallo i Adrián Rodríguez.

Alers: Borja Pascual, Ángel Garcia, Víctor Domínguez, Abu Samake i Aly Gueye.

Pivots: Miller Escobar, Buba Gassama, Pablo Fontanet i Iván García.

En els propers dies s’acabaran d’anunciar les incorporacions que té tancades ja el club i l’equip quedarà pràcticament definit.

#SomMartinenc

 


Back To Top