Abu Samake renova i hereda la capitania del Sènior Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

És un home de la casa, compromès amb el Martinenc, i la temporada vinent quedarà plasmat amb la seva continuïtat… i amb l’assumpció d’una gran responsabilitat, la capitania del Sènior A Masculí, que competirà un curs més a la Lliga EBA.

Abu Samake (Barcelona, 1998) hereda així el braçal de Borja Pascual, capità les últimes campanyes, i que anunciava la retirada de la competició.

Renova Abu Samake, que serà nou capità del Sènior Masculí | FCM

Com encares el repte de la capitania?
Té un punt sorprenent, no ho imaginava fa uns anys. Des de ben petit que soc al Club, des de Júnior, i mai m’hauria cregut que acabaria al primer equip, fins i tot, i encara menys la capitania, ara. Intentaré complir amb aquesta funció que tan bé ha complert el Borja aquests anys.

Ets un home de club, tens l’estima de la gent del Martinenc, això ho fa menys sorprenent, no?
Potser sí, al final amb les baixes que hem anat tenint aquests darrers anys sí que semblava que fos jo dels més veterans de l’equip, tot i ser dels joves, al final pesa més l’antiguitat al Club. He d’assumir la responsabilitat i encantat de fer-ho.

El braçal, de Borja Pascual a Abu Samake | FCM

Heredes el braçal del Borja Pascual, quin buit deixa ell al vestidor?
Un buit molt gran, al vestidor i a la pista. És una baixa molt important, ha sigut un dels jugadors més importants al Club els darrers anys. I fora de la pista ha estat clau, una persona que ens ha ajudat molt als joves, especialment, i també en concret a mi, ja que hem compartit posició. Els seus consells i la seva experiència m’han fet donar un pas endavant aquest darrer curs. És una llàstima que se’n vagi, però sempre hi ha un final, i hem de seguir endavant.

Quins dels seus valors t’agradaria aplicar com a capità?
El seu positivisme. Quan les coses s’han posat difícils ens ha calmat, ens ha animat, sense cap tipus de retret o queixa de nosaltres, especialment dels joves. Voldria assumir aquests punts en què ell tant ens ha ajudat, i poder-ho transmetre a les següents generacions. El buit que deixa és molt important, intentarem omplir-lo, farem el que podrem.

Abu Samake, primer jugador confirmar per al Sènior Masculí 22/23

Queda molt per la temporada, però a hores d’ara quin diries que ha de ser l’objectiu del Martinenc 22/23?
Sempre ha de ser millorar el resultat del curs anterior. Ens esforçarem al màxim per intentar-ho, quedar més amunt que aquest últim any. Tenim un equip bastant maco, crec que podrem fer coses importants.

Comunicada la renovació d’Abu Samake, el Club anirà anunciant en els propers dies la configuració de la plantilla del Sènior A Masculí de bàsquet per a la nova temporada.

#SomMartinenc 


Back To Top