Victòria treballada de l'Infantil B Femení per començar | FC Martinenc
skip to Main Content
INFANTIL B FEMENÍ 34 - 33 SAPS

La feina ben feta al final sempre acaba portant bons resultats. Això li va passar a l’Infantil B Femení, que després d’una fase prèvia complicada va començar la nova lliga amb una victòria treballadíssima a la pròrroga contra el Saps. Les del Guinardó s’han reinventat des de l’inici del curs, amb moltes jugadores assumint nous rols dins l’equip i això sempre necessita un període d’adaptació, però sembla que la cosa ja comença a rutllar.

Amb esforç i constància tot sempre és més fàcil i l’Infantil B ja està recollint-ne els fruits. L’equip va tancar la fase prèvia i el 2018 amb un triomf, i va començar el nou any amb una victòria molt lluitada a la pròrroga. El rival era un vell conegut de la primera fase contra qui l’equip havia perdut en els dos primers partits, motiu pel qual la motivació era enorme.

El partit en si va ser igualadíssim, amb les defenses imposant-se en atac. Tots dos equips es van mostrar molt agressius, un fet que va permetre veure un duel molt vibrant però amb un nivell d’anotació força baix. Les del Guinardó comptàven, això sí, amb el gran dificultat d’haver d’aturar una jugada visitant molt superior tècnicament, però gràcies al treball col·lectiu van aconseguir aturar-la i evitar que el Saps s’escapés en el marcador.

I així, tal va ser la igualtat que el temps reglamentari va acabar amb taules en el marcador. I en la pròrroga, el Martinenc es va mostrar una mica més encertat i va aconseguir la victòria per un punt que dona ales a l’equip de cara aquesta fase regular.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

PARCIALS: 10-8 / 16-17 / 26-21 / 32-32 / 34-33.

 

Back To Top