Victòria del Mini Femení per tancar un any fantàstic | FC Martinenc
skip to Main Content
VILA DE MONTORNÈS 20 - 47 BQ MINI FEMENÍ

Les més petites del club van finalitzar, aquest cap de setmana, la que ha sigut la seva primera temporada com a jugadores de l’entitat. I ho van fer per la porta gran, amb una gran victòria davant el Vila de Montornès per 20-47.

Malgrat el que pugui semblar pel resultat, però, les del Guinardó van començar el matx un pèl dormides i amb molts problemes per anotar, el que va provocar que en els tres primers quarts el Martinenc anés tota l’estona per sota en el marcador. Però després d’aquest mal inici, l’equip va treure el seu caràcter i, un cop més, va demostrar tot el que ha evolucionat al llarg de la temporada. Així, amb un parcial de 8-0, les visitants van donar la volta en el marcador.

Aquest parcial, deixant el conjunt visitant sense anotar, es va repetir en els períodes restants, i finalment el Mini Femení va vèncer per un contundent 20-47. Un resultat que demostra l’espectacular millora que s’ha vist en l’equip des del primer partit de lliga, i que engresca a les més joves a seguir creixent.

Som Martinenc!


Back To Top