Un Nadal de bàsquet de primer nivell | FC Martinenc
skip to Main Content

Bàsquet de primer nivell també durant les festes de Nadal, en què les competicions s’aturen però no les ganes de seguir jugant. I és que aquests darrers dies de l’any han servit per a què alguns equips formatius de la secció visquin experiències diferents com la del Mini A Masculí, que al torneig de Granollers s’ha enfrontat a equips com el Barça i el Joventut de Badalona. També el Premini A Masculí i el Premini B Mixt i l’Infantil A Masculí han estat actius aquests darrers dies.

Granollers va ser la seu d’un torneig que de ben segur els jugadors del Mini A Masculí no oblidaran. No cada dia es té l’oportunitat d’enfrontar-se a equips de primer nivell i els nois del Guinardó van aprofitar al màxim l’opció d’enfrontar-se al Barça i a la Penya, en uns enfrontaments que van gaudir al màxim.

L’Infantil A Masculí, en el torneig organitzat pel SAFA Claror

Potser el cartell no feia tanta patxoca, però l’Infantil A Masculí, per la seva banda, va participar en el ja tradicional torneig de Nadal organitzat pel SAFA Claror, una cita ineludible per aquestes dates i que servirà de preparació per afrontar la segona fase de la temporada en la categoria recentment assolida.

Per la seva banda, els més petits de la secció, el Premini A Masculí i el Premini B Mixt van anar una mica més lluny, a Coma-ruga, una localitat que al Guinardó ja sentim com la segona residència. I és que seu dels tornejos de Setmana Santa i de Nadal, els equips del Martinenc son habituals per la zona del Vendrell.

L’expedició vermella a Coma-ruga

#SomMartinenc


Back To Top