Un gran primer quart porta a la victòria l'Infantil B Femení | FC Martinenc
skip to Main Content
BOSCO ROCAFORT 34 - 44 INFANTIL B FEMENÍ

Jornada d’emocions en aquest matí d’inici de tardor per a les jugadores de l’Infantil B, que van aconseguir la victòria davant del Bosco Rocafort en un partit força igualat però molt ben encarrilat durant el primer quart.

Animades potser per colorit escenari d’un pati envoltat de murals, les del Guinardó van sortir amb una marxa més des del salt inicial i van aconseguir una bona renta gràcies sobretot al seu encert en el tir. I és que donades les condicions de la pista s’esperava un duel amb un ritme d’anotació baix, però els 21 punts del Martinenc en aquest primer període van permetre a l’equip afrontar els minuts restants amb molta més tranquil·litat (8-21).

I és que a partir del segon període, el partit es va igualar. Les de vermell, però, van saber mantenir la concentració i la intensitat defensiva, un fet que els va permetre conservar l’avantatge també després del descans. Les locals mai van tenir opcions d’entrar del tot en el partit i l’Infantil B Femení va aconseguir així la segona victòria del curs.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Frida, Luci, Berta, Inés, Núria, Laia, Inés, Hannah, Neus, Bruna i Martina.

PARCIALS: 8-21 / 14-26 / 22-36 / 34-44.

Back To Top