Segona victòria consecutiva del Júnior B Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

El Júnior B Masculí sembla que li ha agafat ja el ritme a la categoria i aquest cap de setmana va sumar la segona victòria consecutiva després d’un inici de curs complicat amb tres ensopegades en els tres primers partits. Jugant a casa, els del Guinardó havien vençut la setmana passada el Santa Dorotea en un partit d’allò més ajustat, i aquesta vegada van repetir el triomf, a domicili i amb molta més suficiència.

L’encert en atac de tots dos equips va marcar l’inici de partit en un primer quart en el qual l’intercanvi de cops va ser una constant per arribar al final dels primers deu minuts amb un ajustat 22-25. Però en el segon període va ser el Martinenc l’únic que va saber mantenir l’encert i la fluidesa ofensiva, un fet que li va permetre agafar la primera gran renta en el marcador, amb un màxim avantatge de 10 punts.

Tot i això, quan millor estava el Júnior B Masculí, la mala defensa en els últims compassos del primer temps va permetre al Centre Catòlic l’Hospitalet reduir distàncies i deixar el marcador amb 34-39 al descans. I encara és van complicar més les coses per al Martinenc quan un parcial de 8-0 dels locals a la represa va permetre als de l’Hospitalet situar-se per davant en el marcador després de molts minuts.

Tocava despertar de nou i els del Guinardó van trobar la fórmula de nou en l’atac: un parcial de 6-21 per tancar el quart va permetre encarar el darrer període amb 12 punts de renta, un avantatge que l’equip va saber administrar bé en l’últim tram del matx per acabar aconseguint el segon triomf del curs.

#SomMartinenc

Back To Top