Matí de pròrrogues exitoses al Guinardó | FC Martinenc
skip to Main Content

Necessitar una pròrroga per desempatar un partit ja no és gaire habitual; viure’n en tres partits diferents en un matí i en el mateix pavelló ja és un fet extraordinari. Doncs això és el que va passar dissabte al Guinardó amb final d’allò més feliç: tres victòries locals en el temps extra.

Júnior 02 Femení 51-49 Matadepera
La primera alegria la va donar el Júnior Femení 02, tot i no arribar al partit en el seu millor moment. Amb dues jugadores del Júnior 03 per compensar les baixes i després de cinc derrotes seguides, les del Guinardó van poder celebrar un triomf ben patit contra el Matadepera. En el duel d’anada, el Júnior 02 ja havia caigut de 7 punts contra les vallesanes, i perdia de 8 a falta de tres minuts. Però l’equip va reaccionar en el tram final i l’impuls de la remuntada li va servir per acabar de capgirar el marcador en el temps extra gràcies a l’encert en atac (11 punts).

Cadet B Masculí 76-73 Gavà
El Cadet B Masculí, per la seva banda, va viure un duel d’emocions en l’estrena de la segona fase a nivell B1. El conjunt de Pol Miralles va començar el matx amb mal peu i males sensacions (13-21), però a poc a poc, l’equip va començar a reaccionar i va aconseguir tornar al partit. El darrer quart va ser d’allò més igualat com ho demostra l’empat al final del temps reglamentari. A la pròrroga, el Martinenc va saber gestionar millor les emocions i va dominar els cinc minuts extra gràcies a una gran defensa per acabar vencent.

Remuntada i victòria en la pròrroga del Cadet B Masculí

Cadet B Femení 60-57 Basket Coras
Però encara faltava per arribar una tercera alegria, que la va donar el Cadet B Femení. Si el 2019 es va tancar guanyant la lliga, el 2020 va començar aconseguint un triomf d’allò més emocionant contra el Basket Coras, en un partit resolt també en la pròrroga (60-57).

El Cadet B Femení va poder celebrar una victòria vibrant

#SomMartinenc


Back To Top