L'Infantil Femení s'estrena en la lliga | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ INFANTIL FEMENÍ 55 - 53 MARISTES SANTS-LES CORTS

De vegades per celebrar el primer triomf cal esperar una mica, però quan arriba, l’espera sempre val la pena. Aquest és el cas de l’Infantil Femení que va aconseguir una ajustada victòria contra el Maristes Sants-Les Corts.

I és que el partit no va poder ser més igualat i no es fa decidir fins a l’últim instant. El primer temps, per exemple, va acabar amb igualtat màxima; tant en els quarts guanyats per a cada equip (2-2) com en el marcador (24-24). Va ser a partir del cinquè període, quan les del Guinardó es van començar a sentir més còmodes sobre la pista i van aconseguir obrir forat en el marcador amb un avantatge que va arribar fins als deu punts al final del sisè període.

Però al partit encara li quedaven grans emocions i en el setè parcial les jugadores locals van veure com els nervis els jugaven una mala passada. Els Maristes van apujar el nivell d’intensitat i gràcies a això, i a un triple sobre la botzina, van reduir la diferència fins als cinc punts per entrar, en l’últim quart, amb tot obert.

Aquí, però, les joves jugadores del Martinenc es van aferrar amb totes les forces a l’avantatge en el marcador per tal de no llençar per terra tot l’esforç i treball fet prèviament. I se’n van sortir. Tot i que amb patiment, les del Guinardó van poder finalment celebrar la seva primera victòria que els hi donarà molta moral de cara el futur.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Rita, Camil·la, Andrea, Anna, Jana, Júlia, Maya, Judit, Elena, Alba, Maria, Mireia, Júlia E. i  Judit J.

Back To Top