L'Infantil B Masculí venç a la pista del líder | FC Martinenc
skip to Main Content

Per guanyar a la pista del líder invicte del grup, es necessiten moltes ganes, esforç i intensitat tant en defensa com en atac. I tot això ho va tenir l’Infantil B Masculí en la seva visita al Nou Barris. Els del Guinardó son un equip amb molts jugadors nous, però amb una gran connexió que a poc a poc es començar a notar sobre la pista.

En el partit de la primera volta, el Nou Barris havia vençut al Guinardó per dos punts i el Martinenc tenia ganes de tornar-li la victòria. I amb aquesta idea va sortir l’equip des de l’inici d’un duel en què la concentració i un ritme de joc alt van ser factors que van afavorir els vermells –de blanc en aquesta ocasió– per començar a obrir forat en el marcador.

En el primer període, els del Guinardó ja dominaven per cinc punts d’avanatge, una renta que es va anar ampliant amb el pas dels minuts. Dominadors del rebot defensiu, el Martinenc es va veure capacitat de fer mal al contracop i en ràpids atacs, en què va tenir molt més encert que el seu rival. Així, es va arribar fins a una màxima diferència de 14 punts i, tot i que els locals van aconseguir aturar la sagnia, els de Lucia Saldaña no van deixar mai cap opció al Bàsquet Nou Barris de tornar a entrar en el partit.

Som Martinenc!

Back To Top