L'Infantil A Femení, campió a Coma-ruga | FC Martinenc
skip to Main Content

Tot i els dos caps de setmana sense jornada de lliga, la Setmana Santa ha estat d’allò més moguda a la secció de bàsquet amb fins a 14 equips de la base desplaçats al torneig de Coma-ruga. Per altra banda, també el sub-25 Femení va participar en un altre torneig, en aquest cas a Malgrat, en què va aconseguir el subcampionat.

Coma-ruga es va tenyir de vermell en un desplaçament massiu d’equips de la secció. Primer va ser el torn dels més petits, que de diumenge a dijous van viure una de les setmanes més apassionants de l’any, compartint dia i nit vivències amb els seus companys. Entre els onze equips presents, tots van deixar la seva petjada en forma de bon bàsquet i una actitut excel·lent, però destaca per sobre de tot el campionat aconseguit per l’Infantil A Femení, que es va imposar en la final al Joviat, el subcampionat del Cadet A Masculí i la 3a posició del Mini A Masculí.

A partir del dijous va ser el torn dels Júniors, també amb molt bons resultats com la 3a posició de Júnior A Femení, la 4a del Masculí i un meritori 7è lloc pel Júnior B Femení. Per altra banda, els sub-25 Femení va participar al torneig de Malgrat, amb excel·lents resultats: es va imposar en els dos partits de la fase de grups i en la semifinal, però va acabar sucumbint en una final contra el Helsinki. El partit es va decidir a la pròrroga amb el Martinenc, entre lesions i expulsades per faltes, acabant el partit amb 4 jugadores i caient per tan sols 2 punts de diferència.

A més, el concurs de triples també va tenir color vermell amb el triomf de Mireia Navarro en categoria Cadet i Marina Valls, que també va ser declarada MVP del torneig, en Infantil.

Torneig Costa Daurada Coma-ruga: Mini A i B masculins i femenins, Infantil A i B masculins i femenins, Cadet Femení, Cadet A i B masculins, Júnior A i B Femení i Júnior A Masculí.

Torneig Malgrat: sub-25 Femení.

Som Martinenc!

Back To Top