La secció de bàsquet es mobilitza pel Cros 3Turons | FC Martinenc
skip to Main Content

Era cap de setmana de partits, però no era un diumenge qualsevol. Sobretot per a la secció de bàsquet, que es va mobilitzar en massa en un dels dies marcats en vermell a l’entitat: el de la disputa del Cros 3Turons-La Diablada. Un dia en què tots els treballadors, col·laboradors i jugadors del club s’uneixen per a què tot surti bé i, per això, aquestes línies volen servir també d’homenatge i agraïment per a tots els que van ajudar a què tot sortís rodó, en especial a una secció de bàsquet que va tenir una presència molt destacada.

I és que repartits per tots els punts del Parc Güell i la Creueta del Coll, fins a 15 equips de bàsquet, sense comptar entrenadors i coordinadors, van matinar per ajudar a que la cursa fos un èxit. Amb més de 300 voluntaris en total, 175 exclusivament representant la secció de bàsquet, la feina dels voluntaris va ser clau: senyalitzar el camí i sobretot animar uns corredors que agraïen els crits de suport i aplaudiments en els moments de més patiment.

I en l’arribada a meta, el Mini A i B Femení esperaven per donar el colofó final a tots els corredors que finalitzaven la duríssima prova.

Equips presents al Cros:
Sènior B i C Femení
Júnior A, 02 i 03 Femení
Júnior A i B Masculí
Cadet A i B Masculí i Femení
Infantil A Masculí i Femení
Mini A i B Femení.

#SomMartinenc


Back To Top