La primera alegria per al Mini B Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content
MINI B MASCULÍ 45 - 36 LAIETÀ

Primera victòria de la temporada del Mini B Masculí, que va vèncier amb suficiència en un partit molt complert. I és que l’equip, tot i que encara no coneixia el triomf fins ara, havia anat creixent molt en les darreres jornades, plantant cara a equips molt superiors físicament, i aquest dissabte no va deixar escapar l’oportunitat de derrotar el Laietà, a qui ja havien estat a punt de vèncer en el partit de la primera volta.

El Martinenc va sortir molt concentrat des del primer minut i gràcies al seu bon encert en atac va aconseguir ràpidament situar-se per davant en el marcador. Així, gràcies també a la intensitat defensiva, els del Guinardó van anar ampliant l’avantatge en el marcador, davant un Laietà que es va haver de limitar a anar a remolc i veure com se li escapva el partit quan els locals van aconseguir un màxim avantatge de 17 punts.

Així, amb tot sentenciat i a pesar que en el darrer quart el conjunt vermell va baixar pistonada en defensa, un fet que van aprofitar els visitants per retallar distàncies en el marcador, la victòria no va perillar en cap moment i el Mini B Masculí va poder celebrar el primer triomf del curs, que de ben segur obrirà la porta perquè n’arribin molts més.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Pol, Adrià B., Bernat, Bruno B., Marc, Tristán, Bruno M., Nico P., Àlex O., Adrià C., Àlex L. i Nico S.

Back To Top