Gran victòria del Mini B Femení | FC Martinenc
skip to Main Content
MINI B FEMENÍ 57 - 46 BQ SABADELL

Enorme partit del Mini B Femení del Martinenc, després de la gran feina feta en les darreres jornades. L’equip afrontava un partit complicat i amb alguna baixa. Això feia que les jugadores sortissin especialment concentrades i amb les idees molt clares de què tocava fer.

Molta intensitat per part dels dos equips, molt de ritme i una graderia que no parava d’animar. L’equip va estar altament encertat ja d’inici per dominar en cada període en el marcador. Destacaven, a més, en les jugades col·lectives amb què superaven l’agressiva defensa rival.

S’arribava als dos darrers quarts amb un +19 que va servir per gestionar el tram final, carregades de faltes i amb un BQ Sabadell que lluitava fins al final. Les entrenadores i l’entrenador quedaven molt contentes de l’evolució i el treball durant tot el partit, fins al final lluitant i aconseguint l’objectiu d’emportar-se el ‘basket average’. Resultats a banda, totes les jugadores sumaven en aquest partit i l’actitud és envejable, seguint amb una gran premissa: ens agrada jugar, gaudir i, també, competir.

L’equip es col·loca a la zona alta del grup, amb balanç 5-2 fins ara.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MINI B FEMENÍ: Mireia, Ona Picas, Maya, Aina, Carla, Ona Piqué, Júlia, Anna i Laura

ENTRENADORS: Pol, Aiala i Carol

Back To Top