Festival ofensiu de l'Infantil A | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ INFANTIL A 94 - 79 GRUP BARNA

Gran victòria de l’Infantil A Masculí del Martinenc en la quarta jornada de la segona fase. Els del Guinardó es van imposar a un vell conegut, el mateix Grup Barna amb qui ja havien coincidit la temporada passada, en un partit marcat per l’efectivitat en atac de tots dos equips, arribant a un 94-79 final d’escàndol.

El partit va començar amb un ritme altíssim, en un partit ple de transicions. El Martinenc portava el pes del matx i, tot i que en defensa no va mostrar la contundència i la concentració d’altres partits, en atac l’equip va mostrar una fluïdesa i un encert gairebé immillorables.

Així, en un partit boig, els del Guinardó van saber imposar el seu millor joc col·lectiu en atac i es van acabar emportant el partit per 15 punts de diferència, en un d’aquells resultats que creen afició. Amb el triomf, l’Infantil A suma la segona victòria en aquesta segona fase de la competició i es situa provisionalment en la segona posició.


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Martí, Víctor, Ravil, Dani, Toni, Marc X., Oriol L., Andreu, Adrià, Oriol C., Arnau Ruano, Andrew Tunnah i Albert Ballescà.

Back To Top