El Premini Mixt i el primer partit oficial de les seves vides | FC Martinenc
skip to Main Content

Inici de temporada i temps d’estrenes, sobretot pels més petits de l’entitat com els jugadors del Premini Mixt que van disputar aquest cap de setmana el primer partit oficial de les seves vides. Una experiència que mai més oblidaran i que significa la primera pedra d’una trajectòria esportiva que els ha de dur moltes coses positives al llarg dels anys.

Les cares d’alegria i d’il·lusió es van barrejar amb els nervis lògics en una estrena com aquesta en l’inici del partit que havia d’enfrontar als més petits del Martinenc contra el Barberà, un equip amb més rodatge que els del Guinardó. A pesar d’això, durant tot el partit el conjunt vermell va intentar aplicar tot el treball fet durant els entrenaments de la pretemporada i competir el millor que va poder.

Una imatge del debut en un partit de lliga del Premini Mixt

Al final, la victòria no va ser possible, però en aquest cas el resultat era el menys important. Un cop assaborit la primera experiència en un partit de lliga, l’equip ara té com a objectiu seguir creixent i millorant tant en els entrenaments com en els enfrontaments contra altres equips i seguir gaudint del bàsquet i l’esport en equip.

#SomMartinenc

Back To Top