El Premini B s'acostuma a la victòria | FC Martinenc
skip to Main Content

Nou triomf del Premini B, que aquest vegada va aconseguir la victòria amb un marcador contundent i sense patir, gràcies a un gran inici de partit i una contundent reacció als millors moments del conjunt visitant, el Sant Joan de Mata.

Després d’aconseguir fa poc la primera victòria contra el Sant Andreu de Natzaret, el Premini B va sortir a la pista molt endollat disposat a seguir mostrant la gran millora que ha viscut l’equip al llarg de la temporada. I gràcies a aquest gran inici, els del Guinardó se’n van anar al descans amb un avantatge de 22-15, que feia presagiar que la segona victòria estava a prop.

A la represa, els vermells van seguir amb la mateixa tònica i van vèncer el cinquè quart per un parcial de 5-0. Però quan ja semblava fet, una davallada en el sisè va fer encendre totes les alarmes: amb un parcial de 10-0 favorable al Sant Joan de Mata, els visitants es van posar a només dos punts.

Calia una resposta ràpida i contundent, i l’equip no va fallar. En els darrers dos quarts, el Martinenc es va imposar per 15-4, per deixar el 42-29 final.

Som Martinenc!

Back To Top