El Preinfantil Masculí, un equip en millora constant | FC Martinenc
skip to Main Content

Més enllà dels resultats, el que busca sempre un entrenador és que els equips progressin al llarg de l’any. I més, en conjunt formatius. I això és ben bé el que està aconseguint el Preinfantil Masculí, que a banda dels bons resultats que l’estan acompanyant en aquesta primera meitat del curs, també està notant una gran evolució en el seu joc.

Entrenats per Hugo González, el tècnic dels dos primer equips masculins de la secció, el Preinfantil porta un balanç de 10-2 (7-1 per acabar primer de grup; 3-1 de moment en la segona a B-1). Però el seu entrenador en destaca, sobretot, la progressió en diversos aspectes del joc: “Els jugadors han millorat molt tècnicament i a nivell de fonaments tàctics, però encara falta fer un pas endavant físicament i en la presa de decisions”.

En la darrera setmana, l’equip va derrotar amb solvència el JAC Sants i aspira a colar-se en la lluita per les primeres posicions de la taula, que ara encapçala el Sant Celoni, l’únic equip que ha aconseguit superar els del Guinardó en aquesta segona lliga. “Destaquem per ser un bloc molt sòlid, lluitador i aguerrit, i sobretot per la bona relació entre els jugadors i els pares”, conclou el seu tècnic, que compagina la seva tasca en els equips d’alta competició amb la de formació d’un conjunt que cada dia va a més.

#SomMartinenc

MARTINENC: Nikola Plamenov, Biel Barros, Pau Casanova, Héctor Pasantes, Pol Catalán, Guillermo Morgado, Hugo Navarro, Jordi Pascual, Roger Duran, David Guralev, Aleix Sánchez, Pol Molinas i Marc Cid.


Back To Top