El Preinfantil Masculí s'estrena | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’una primera fase molt exigent a nivell A, que de ben segur va servir perquè l’equip millorés, per fi va arribar la primera victòria de la temporada per als nois del Preinfantil. I l’alegria va ser encara major després que fa dues setmanes, s’escapés el triomf a la pròrroga contra els Lluïsos de Gràcia.

Conscients que estaven davant una bona oportunitat per estrenar-se, els nois del Guinardó van sortir a per totes ja des del primer quart, un primer període en què van aconseguir els primers avantatges (5-8). L’equip, a més, es mostrava molt intens en defensa, un fet que va permetre al conjunt visitant recuperar moltes pilotes i anar ampliant la renta fins als onze punts a la mitja part.

En el sisè període, un parcial de 12-0 va deixar el partit gairebé vist per a sentència, però en un mal setè parcial els fantasmes d’una nova derrota van començar a aparèixer. Els maresmencs van aconseguir tornar a reduir la diferència fins als onze punts per tornar a obrir el partit. Fins i tot, gràcies a un gran inici de darrer parcial, van aconseguir acostar-se fins als set punts, però aquesta setmana sí, els nois del Preinfantil van aconseguir controlar els nervis i aguantar el resultat fins al 47-59 final. Una victòria que confirma l’evolució de l’equip i que segur dóna molta confiança de cara al que resta de temporada.

Som Martinenc!

Back To Top