El Preinfantil Femení campió a Coma-ruga | FC Martinenc
skip to Main Content

Setmana Santa de tornejos també per a la secció de bàsquet del Martinenc. Coma-ruga va ser l’epicentre de l’expedició vermella durant cinc dies en què fins a deu equips vermells van participar en un torneig en què les preinfantils van ser les grans vencedores. Més enllà dels resultats, però, tots els jugadors i jugadores van viure aquesta setmana amb un denominador comú: l’alegria de passar uns dies envoltats companys –ja siguin d’equip, de club o fins i tot d’altres equips– gaudint del que més els agrada. Per la seva banda, el Cadet 2002 Masculí va viatjar una mica més lluny i va participar en un prestigiós torneig a Saragossa.

Els Cadets 2002 i 2003 femenins, el Cadet 2003, l’Infantil Masculí, el Preinfantil Femení i Masculí i el Mini A Femení i Masculí primer, i a partir del dijous 29 també el Júnior A Femení i el Júnior B Masculí, van ser els equips participants en el Torneig de Coma-ruga, una població que durant uns dies va quedar tenyida totalment de vermell. I tot i que en aquests casos el resultat a vegades és el de menys, destaca la victòria aconseguida per les noies del Preinfantil, el tercer lloc del Mini Masculí i el quart del Júnior A Femení.

A més, més enllà de la competició en sí, alguns dels nostres jugadors també van ser protagonistes en les proves individuals que es van organitzar paral·lelament al torneig. El Marc Cid, per exemple, va ser campió en el concurs de KO, la Laia Méndez va guanyar el concurs de triples en categoria Júnior i el Roger Simona en va ser finalista.

Per altra banda, el Cadet 2002 Masculí va viure una experiència única, d’aquelles que només es poden veure en tornejos com aquests. Els nois del Guinardó es van desplaçar a Saragossa on van participar en un torneig d’elit en el que hi participaven equips com els filials del CAI Zaragoza, el Barça, el Madrid i la selecció espanyola. de van desplaçar-se al Baix Penedès a l’inici de la Setmana Santa

Som Martinenc!


Back To Top