El Mini B Masculí reacciona i venç a la pròrroga | FC Martinenc
skip to Main Content

Gran partit del Mini B Masculí que va vèncer un rival directe en un duel molt igualat i que es va haver de resoldre a la pròrroga. La victòria, a més, situa al Martinenc provisionalment en el lideratge de la taula –tot i que amb un partit més que la resta de rivals–, en un tram final de lliga que es preveu apassionant.

Contra el Joventut Les Corts, el Mini B sabia que tenia al davant un enfrontament de primer nivell i les coses no van començar gens bé per als seus interessos. El parcial de 0-6 només començar va ser un cop dur que feia presagiar el pitjor davant un rival molt complicat, però enlloc de deixar-se anar, els nois de Pol Miralles van reaccionar i en els següents períodes van mostrar el seu millor nivell.

Així, a poc a poc el Martinenc va aconseguir retallar distàncies fins a igualar el matx, una igualtat que va seguir fins al final. I és que el partit es va haver de resoldre a la pròrroga i va ser aleshores quan, els del Guinardó, van demostrar un major control de les emocions i van aconseguir vèncer per dos punts de diferència (37-35).

Som Martinenc!

Back To Top