El Mini B Masculí està en ratxa | FC Martinenc
skip to Main Content
SANT ANDREU NATZARET 37 - 52 MINI B MASCULÍ

El Mini B Masculí viu un moment dolç i ja suma nou victòries consecutives incloent el torneig de Nadal celebrat a la pista del Sant Joan de Mata. I aquesta ratxa ha permès als nois de Bernat Mayor i Pol Miralles començar aquesta segona fase amb dues victòries que el situen colíder igualat a triomfs amb el Cornellà.

Des del 10 de novembre de l’any passat, el Martinenc no coneix la derrota i al mític pavelló dels Països Catalans, a Badalona, no va ser diferent. El Sant Andreu de Natzarent no van poder resistir l’embranzida i la confiança dels del Guinardó, que van sortir a per totes i van deixar el matx encarrilat en els dos primers períodes (4-18).

L’avantatge va permetre el conjunt vermell poder controlar el ritme al llarg de tot el partit i endur-se la victòria de manera contundent, gràcies també a un bon tram final de partit. Així, els joves jugadors del Mini B van poder posar la cirereta a un duel disputat en un escenari ben especial, un pavelló pel qual han passat estrelles del més alt nivell.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Max Romero, Àlex Calavera, Joel Pulm, Dani González, Dani Morell, Marc Basco, Càsper Pampín, Héctor Aguado, Èric Bru i Alan de Pablo.

PARCIALS: 0-10 / 4-18 / 10-24 / 14-28 / 22-32 / 28-38 / 31-45 / 37-52.

Back To Top