El Mini B i el Júnior B masculins, de tornejos | FC Martinenc
skip to Main Content

Com sempre, les èpoques festives són temps de tornejos. Aprofitar les aturades del campionat de lliga per disputar altre tipus de competicions, fomentar l’esperit d’equip i passar una bona estona practicant l’esport que més ens agrada. I en la secció de bàsquet van ser el Mini B i el Júnior B masculins els dos equips que, aquestes festes de Nadal, van aprofitar per jugar un d’aquests citats tornejos.

Els petits del Mini B van anar a Cubelles, on van passar un dia magnífic tant dins com fora la pista. A nivell competitiu, els del Guinardó es van estrenar amb victòria contra el conjunt amfitrió per classificar-se per a les semifinals. Allà, el Mini B no va poder contra el seu rival, que es va mostrar molt superior.

A banda del torneig en si, els jugdors del Martinenc també van ser protagonistes en el concurs de tirs lliures. De fet quatre jugadors del club –Max Romero, Marc Cid, Dani Morell i Jordi Pascual– van copar les quatre primeres posicions deixant clar que el treball i l’èmfasi donat en els entrenaments tant en la mecànica de tir i en la concentració està donant els seus fruits.

Per últim, el passat cap de setmana va ser el torn del Júnior B, que va disputar un torneig celebrat a Molins. Els dos partits disputats, contra l’equip local i l’Esplugues, van servir per tornar a agafar el ritme després de més de dues setmanes de descans, tot i que ambdós duels van acabar amb derrota pels del Guinardó.

Som Martinenc!

Els jugadors del Júnior B, en un partit del torneig de Molins

Els jugadors del Júnior B, en un partit del torneig de Molins


Back To Top