El Mini A Masculí venç amb rècord de puntuació | FC Martinenc
skip to Main Content

Contundent victòria del Mini A Masculí en la seva visita a la pista del Sant Jordi de Rubí. Els del Guinardó van fer un partit molt complert tant en atac com en defensa i van culminar dues setmanes de treball amb un gran triomf que els permet mantenir-se en la zona alta de la classificació.

Sense l’excusa d’haver de matinar, el Martinenc va sortir a per totes des del salt inicial intentant imposar el seu ritme des de l’inici. I així, després dels dos primers períodes en què els vermells van començar a agafar la iniciativa en el marcador, van donar un fort cop sobre la taula obrint una escletxa que ja seria insalvable per al conjunt rubinenc (15-32).

Així, amb la confiança que dona anar per davant en el marcador i tenir el matx força ben encarrilat, els visitant van gaudir dels seus millors minuts de bàsquet amb la participació de tots els jugadors de la plantilla. L’equip va aconseguir moure la pilota amb velocitat i gràcies a un gran encert en el tir van assolir un rècord d’anotació de la temporada. Ni el Martinenc ni cap equip del grup havien arribat als 83 punts aquesta temporada, unes xifres que demostren el gran nivell d’encert i de concentració del conjunt del Guinardó en aquest darrer partit.

Som Martinenc!

Back To Top