El Mini A Femení guanya la lliga invicte | FC Martinenc
skip to Main Content
GRUP BARNA 41 - 44 MINI A FEMENÍ

A falta de dues jornades per acabar la segona fase de la competició, el Mini A Femení va sentenciar el títol de lliga després de batre el segon classificat, el Grup Barna, i sumar la seva 12a victòria en 12 partits. Les locals van vendre molt cara la seva pell, però una gran segona meitat va permetre al conjunt del Guinardó lligar el triomf i poder celebrar un títol molt merescut.

Coneixedores de la importància del partit, les ganes de quedar campiones no van ser suficients per aturar l’inici impetuós del conjunt local, que va marcar un ritme elevadíssim des del primer minut. Així, les del Guinardó van anotar només 10 punts en els primers quatre períodes, arribant al descans amb un clar desavantatge (24-10).

Per sort, el descans va servir per refrescar idees i per canviar la dinàmica de la primera meitat. Tenint en compte que les coses no estaven sortint en atac, el Mini A va recórrer a la intensitat defensiva per mirar de començar a retallar la diferència en el marcador. I va funcionar perquè en menys de vuit minuts, el Martinenc va aconseguir empatar el duel i finalment capgirar el marcador tot i fer la pitjor anotació de la temporada. En aquesta ocasió va ser el gran treball defensiu el que va donar un triomf clau davant el segon classificat i, de pas, poder així celebrar el títol de lliga culminant una segona fase immaculada.

Enhorabona a les campiones: Amy, Ona, Aina, Nadia, Sara, Alba F., Alba E., Sofia, Yulia i Noa; i als tècnics Júlia Alsina, Xavi Garcia i Aleix Torras.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Amy, Ona, Aina, Nadia, Sara, Alba F., Alba E., Sofia, Yulia i Noa.

Back To Top