El Júnior B Femení, entre les millors | FC Martinenc
skip to Main Content

Partit clau per a les nostres noies del Júnior B Femení, que van viatjar a Olesa en l’última jornada de lliga a la recerca d’una victòria que confirmés la classificació entre els vuit millors equips de la categoria de nivell A. I des del primer minut, les del Guinardó van deixar clar que estaven disposades a donar-ho tot per aconseguir un triomf que va acabar arribant de manera més còmoda del que s’esperava.

El partit va començar amb molta intensitat defensiva i amb les visitants amb un joc força fluïd en atac, un fet que va permetre a les del Guinardó començar-se a distanciar en el primer quart amb una petita renta de cinc punts. Al segon, el duel va seguir amb un guió similar, amb un Olesa que no acabava de trobar el seu joc i estava a mercè d’un Martinenc molt més encertat. Tant és així, que al descans ja eren 13 els punts de diferència a favor de les visitants.

Després del descans, el conjunt vermell va sortir a sentenciar el partit amb una defensa molt sòlida i intentant controlar el tempo del duel. Així, el Martinenc no només va aconseguir mantenir l’avantatge, sinó que la diferència es va ampliar fins als 15 punts, un marge que permetia al conjunt del Guinardó viure relativament tranquil els últims minuts del matx. I és que tot i que l’Olesa va intentar una reacció en el darrer parcial, el nostre Júnior B Femení ho va saber tallar d’arrel per acabar imposant-se per 49-61.

Ara, en la segona fase, el Martinenc s’enfrontarà al Barberà, el Palcam i el Molins.

Som Martinenc!

Back To Top