El Júnior B Masculí es refà de la seva mala ratxa | FC Martinenc
skip to Main Content

Victòria balsàmica del Júnior B Masculí que va derrotar al Sant Joan de Mata i va tallar d’arrel la mala ratxa de resultats per tornar al camí de la victòria. Els del Guinardó van fer un partit molt complert i ja en la primera meitat van aconseguir una diferència que van saber mantenir al llarg de l’enfrontament.

L’inici de partit va ser determinant per als nois de Gio Varona i Bernat Mayor, que van sortir a la pista amb molta força i van deixar clar que anaven a per totes a pel partit. Així, en un gran primer quart, els del Guinardó van aconseguir el primer gran avantatge (23-12). Una dinàmica que es va mantenir en el segon període gràcies sobretot al domini en el rebot i un gran joc col·lectiu que va permetre arribar al descans amb un marge de 17 punts (47-30).

Tot semblava rodat, però el descans li va provar més al Sant Joan de Mata, que va sortir amb una altra cara a la represa. El Martinenc va seguir dominant en el marcador, però els visitants van aconseguir anar reduint el seu desavantatge fins arribar a situar-se a només 8 punts per sota, un resultat perillós i que podia fer sorgir dubtes en el conjunt vermell. Per sort, els del Guinardó van reaccionar i després d’un canvi defensiu a una zona 1-3-1, el Martinenc va aconseguir lligar el triomf. Una victòria que van dedicar al seu company lesionat David Clavero.

Som Martinenc!

 

Back To Top