El Cadet Femení s'endú el derbi contra el SESE | FC Martinenc
skip to Main Content

Un derbi contra el SESE sempre és un partit especial i més quan en la primera volta perds de 10 punts. Per això, el Cadet Femení va treure la seva millor versió i, tot i mostrar trams d’irregularitat en el joc, va acabar-se imposant gràcies a un magnífic darrer període que va permetre el Martinenc sumar la segona victòria de la segona fase.

La igualtat va marcar l’inici del matx en què cap dels dos equips va aconseguir imposar el seu joc. Tot i això, les de Virrei Amat es van mostrar un pèl més encertades per acabar el quart amb un lleuger avantatge (11-14), que va arribar al seu màxim a l’inici del segon quart (11-17). Va ser aleshores, davant el perill que les visitants s’escapessin en el marcador, quan el Martinenc va treure el pundonor i amb un magnífic parcial de 13-1 li va donar la volta al marcador.

Així es va entrar en un tram de domini vermell, en què el Cadet Femení semblava que podia encarrilar el partit al seu favor. De fet, ja en el tercer quart, les del Guinardó van aconseguir un màxim avantatge de 9 punts que, d’haver-lo mantingut uns minuts, hauria pogut ser definitiu. Però com havia passat en el segon quart, quan el partit estava a punt de trencar-se la reacció del SESE el va tornar a igualar. De fet, les visitants van arribar a capgirar al marcador i al final del tercer període s’hi va arribar amb igualtat màxima i tot per decidir-se en els darrers minuts (48-48).

Va ser aleshores quan el Martinenc va mostrar la seva millor versió amb una forta pressió que va ofegar l’atac rival. Així, les pèrdues del SESE les va aprofitar molt bé el conjunt vermell, molt encertat en atac en aquest últim període, per obrir una escletxa en el marcador que aquest cop sí seria definitiva. De fet, va acabar tant bé el partit el Martinenc que es va permetre el luxe de, amb un triple final, endur-se també el basquet average.

Som Martinenc!

Back To Top