El Cadet C femení s'estrena | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ CADET C FEMENÍ 62 - 46 SANT QUIRZE

El Cadet C femení va aconseguir la primera victòria de la temporada en un partit força igualat que es va resoldre en el darrer quart. Les noies del Guinardó van saber treure el seu millor bàsquet en els moments decisius, i amb un parcial de 19-0 van aconseguir un triomf que segur que dóna molta moral de cara el futur.

De fet, en el primer quart va ser el Sant Quirze qui va començar amb més força i va aconseguir marxar amb un lleuger avantatge de quatre punts a la fi d’aquest primer període. La igualtat, però, va predominar en els tres primers quarts de partit, i al descans el marcador reflectia un 27-26 que feia preveure un encontre que es resoldria per detalls.

Però no va ser així, perquè tot i que en el tercer quart cap dels dos equips van aconseguir imposar la seva força (42-42), en el darrer període les del Guinardó ho van aconseguir. Amb un fantàstic parcial e 19-0 (20-4 en el total del quart), el Martinenc va superar el segon classificat de la taula per sumar el primer triomf del curs.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Núria, Andrea, Marta, Teresa, Carla, Clara, Júlia, Iria, Raquel, Carla, Màriam, Laura i Maria.

PARCIALS: 11-15 / 27-26 / 42-42 / 62-46.

Back To Top