El Cadet C Femení, primer campió del curs | FC Martinenc
skip to Main Content

Després que el Sènior A Masculí es proclamés campió de lliga, el Cadet C Femení ha estat el primer en seguir-li els passos en el bàsquet formatiu, convertint-se així amb el primer equip que es proclama campió de lliga aquest curs. Després d’una segona fase de temporada brillant, amb només una derrota en 12 partits, les noies del Cadet C es van alçar amb el títol amb dues jornades d’antelació després de vèncer, al Pavelló del Guinardó, el Sant Gabriel Ripollet.

El partit de dissabte, però, va ser força igualat. Les noies del Guinardó sabien que si guanyaven serien campiones de lliga i això va quedar reflectit en els nervis que van marcar el joc de l’equip al llarg de tot el partit. Sobretot a l’inici, després d’un primer quart en què el conjunt vermell mai es va sentir del tot còmode sobre la pista i va veure com el rival es posava per davant en el marcador (10-13). Però el canvi de quart li va anar bé a l’equip, que a partir d’aleshores es va posar la granota de treball i va començar a ofegar el Sant Gabriel amb grans defenses.

I poc a poc, i vencent en els tres quarts restants, el Martinenc va acabar aconseguint la victòria per tan sols tres punts de diferència. Un triomf molt ajustat que encara dona més valor a la gesta d’aquest equip, que podrà afrontar aquestes dues jornades que li queden sabent que ja han fet la feina.

Enhorabona, campiones!

Les campiones: Núria, Marta, Teresa, Carla Eixarch, Clara, Júlia, Iria, Raquel, Carla, Màriam, Laura, Maria Carrera, Alba i Maria.

Som Martinenc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top