El Cadet B Masculí tanca l’any amb victòria | FC Martinenc
skip to Main Content
CADET B MASCULÍ 52 - 42 CB GRUP BARNA

Victòria patida del Cadet B Masculí aquest dissabte al Guinardó. L’equip entrenat per Roger Simona i Omar Salazar va haver de picar pedra per sumar el triomf.

Primera victòria del curs per al Cadet B Masculí | FCM

L’inici va ser bo i l’equip del Guinardó va sortir molt concentrat en l’aspecte defensiu. Una defensa de l’u contra u agressiva va permetre deixar el rival amb 5 punts. Al balanç ofensiu, el conjunt local tenia encert i acabava el primer període amb un resultat de 12 a 5.

Al segon quart, però, l’equip visitant va entrar al partit i el matx es va igualar. El conjunt local, però, continuava amb bones sensacions, amb encert exterior, i marxava al descans amb 6 punts d’avantatge (23-17).

La segona part però, va ser diferent i l’equip visitant va congestionar l’ofensiva local i el conjunt del barri del Clot va deixar el Martinenc amb només 15 punts. Al final, però, l’encert en la línia exterior, el domini de rebot i l’orgull per part de tot l’equip van propiciar la primera victòria de l’equip en la temporada.

Celebraciço més que merescuda | FCM

“És una victòria que valorem positivament per als nois en l’aspecte anímic, acumulaven moltes setmanes fent molt bona feina i els resultats no ens feien justícia”, explica el tècnic, Roger Simona. “D’aquesta manera marxem a les festes de Nadal contents i satisfets per la feina feta”, afegeix.

Enhorabona, equip!

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

CADET B MASCULÍ: Biel, Guillermo, Marc Cid, Nikola, Hugo, Pol C., Pol M., Pau, Roger, Aleix, Jordi, Gerard i Alejandro.

PARCIALS ACUMULATS: 12-5 / 23-17 | 38-28 / 52-42

Back To Top