El Cadet B Femení guanya el líder i el supera en la taula | FC Martinenc
skip to Main Content
SAFA HORTA 39 - 46 CADET B FEMENÍ

El Cadet B Femení va tancar la primera volta de la fase prèvia en primera posició de la classificació després de superar el Safa Horta en un partit molt vibrant i decidit en el tram final. Després d’una gran primera meitat, les del Guinardó van aconseguir resistir a la represa per acabar superant el fins aleshores líder i situar-se en la primera posició empatat a victòries amb el seu rival.

La gran defensa en el primer temps va permetre al Martinenc agafar els primers avantatges en el marcador, que es van traduir amb un parcial d’allò més positiu al descans (9-18). I és que el conjunt del Guinardó va aconseguir que l’equip més anotador del grup només anotés 4 i 5 punts en el primer i el segon període respectivament.

Però el triomf no estava ni molt menys encarrilat i així ho va demostrar el Safa Horta, que va reaccionar a la represa. Les locals van aconseguir eixugar el seu dèficit en el marcador en l’inici del tercer quart gràcies a la seva velocitat en les transicions, però el Martinenc va saber resistir bé i va tornar a entrar en el partit per acabar-se enduent el triomf i la primera batalla en un duel per al lideratge del grup que es preveu emocionant fins al final.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Meritxell, Luchi, Berta, Inés O., Carla, Núria, Laia, Inés M., Neus, Bruna i Irati.

Back To Top