El Cadet A Masculí, campió de la fase prèvia | FC Martinenc
skip to Main Content
GAUDÍ A 47 - 57 CADET A MASCULÍ

El Martinenc i el Gaudí es jugaven la primera posició del grup en la darrera jornada de la fase prèvia de Nivell B, en un duel que no va decebre ningú. Els del Guinardó van fer un partit molt seriós al pavelló de l’Europolis i es van proclamar campions d’aquesta primera fase.

El Martinenc arribava al partit una victòria per sobre del seu rival i després d’haver-lo guanyat en el partit de la primera volta, però una derrota els hauria deixat sense el preuat premi de ser campions de grup. Per això, els vermells van sortir molt endollats, portant la iniciativa en el marcador des de l’inici tot i que sense poder obrir forat respecte a un rival que no li va perdre la cara al partit en cap moment.

Els del Guinardó, a base de picar pedra, tenien el control del partit, però en cada error de concentració, el Gaudí ho aprofitava per no desenganxar-se. El primer quart va acabar amb un 17-21, que en el segon s’ampliaria fins els 8 punts d’avantatge (26-34) gràcies a la intensitat defensiva del cadet, la senyal d’identitat d’aquest equip.

A la represa, el Gaudí ho va seguir intentant, però el cadet va saber mantenir l’avantatge gràcies a un gran desgast físic i finalment va poder celebrar el primer lloc, objectiu buscat per l’equip des de que va començar la lliga a principis de setembre.


Back To Top