El Cadet 2003 s'estrena en la segona fase | FC Martinenc
skip to Main Content
MOLINS 48 - 52 CADET 2003 MASCULÍ

Després de competir tots els partits jugats en aquesta segona fase, el Cadet 2003 va poder celebrar la primera victòria després d’imposar-se a la pista del Molins, en un partit molt igualat i decidit en els últims minuts. Els de Pau Mayor van mostrar-se molt seriosos davant un equip de segon any i molt ben treballat i per fi van poder gaudir de l’alegria de la victòria.

Per aconseguir el triomf, el Martinenc va haver de patir i treballar molt perquè al davant hi tenia un gran equip, que no va posar les coses gens fàcils. De fet, durant el primer temps, els del Baix Llobregat van anar sempre per davant en el marcador, però els visitants van aconseguir que les diferències no fossin gaire àmplies per mantenir-se vius en tot moment.

A la represa, el guió del partit va seguir pel mateix camí, tot i que en aquest cas va ser el Martinenc qui va aconseguir portar la iniciativa. La igualtat, però, es va mantenir al llarg de tot el duel i no va ser fins als últims instants quan el partit es va decantar cap al cantó visitant. El talent i les ganes dels del Guinardó van ser decisius per endur-se la victòria, en un marcador final decidit pels petits detalls (els tirs lliures i les defenses final).

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Fede, Isma, Carlos, Sergio, Marcos, Teo, Aleix, David, Peralta, Pau, Jan i Subiela.

PARCIALS: 16-9 / 24-20 / 35-39 /48-52.

Back To Top