El BQ Preinfantil Femení es treu l'espina | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb uns números similars en la classificació –una victòria més en el compte del Martinenc, però amb el partit de la primera volta favorable al Safa–, s’enfrontaven ambdós equips amb ganes d’endur-se la victòria. El duel tenia unes expectatives molt altes de ser un gran partit, i no va decepcionar.

Aquesta eufòria inicial, es va veure contrarestada pel retard de 40 minuts amb el qual va començar el partit. L’inici, va estar marcat per la igualtat en el marcador, sobretot degut al desencert d’ambdós equips. La falta d’encert en el tir i les pèrdues de pilota van protagonistes d’uns primers compassos de partit, i amb aquest panorama el partit se’n va anar al descans amb un marcador baix i amb només un punt d’avantatge per les del Guinardó (18-19).

A la represa, el conjunt visitant va sortir més animat i va començar a dominar el partit. Conseqüència d’això es va començar a distanciar en el marcador, i al final del cinquè quart ja comptava amb un avantatge de nou punts. La dinàmica no va canviar en els dos següents periodes, i a còpia de bon joc i a pesar d’uns números molt pobres des de la línia de tir lliure (només 7/25), el Martinenc va aconseguir avantatges de fins a 15 punts.

En el darrer quart, però, el conjunt local va treure el coratge per guanyar l’últim parcial, una gesta que només li va servir per deixar el marcador en el 42-53 final. Amb la victòria, el Preinfantil Femení es treu l’espina del partit de la primera volta i es distància del SAFA en la classificació.

Back To Top