El bàsquet no s'atura ni pel pont | FC Martinenc
skip to Main Content

Aprofitant el cap de setmana sense lliga d’aquest pont de desembre, el passat dilluns dos equips masculins del club –el Cadet i el Júnior A– van jugar un partit contra un equip valencià, el Nou Bàsquet Torrent.

Dins l’estada que ha realitzat aquests dies el conjunt de Torrent per terres catalanes, l’últim dia va aprofitar per visitar les nostres instal·lacions i jugar dos partits amistosos. A les 10 h. va ser torn del Cadet Masculí dirigit pel Dani i l’Aleix, on els vermells –de blanc en aquesta ocasió– van disputar un partit igualat que al final es va decantar del cantó de l’equip de Torrent a causa de la diferència física.

A les 11:30 h., va ser el torn del Júnior A masculí, dirigit pel Joel i el Pau. I en aquest enfrontament hi va haver només un equip a pista, el Martinenc. Un bon duel per a preparar els últims partits abans de l’aturada per Nadal i demostrar el seu bon paper a nivell interterritorial.

Al final el millor resultat de la jornada va ser una nova amistat amb un equip valencià i una nova experiència per als nostres jugadors.

Som Martinenc!


Back To Top