Santa Coloma, nova cita per als equips d’Altres Capacitats | FC Martinenc
skip to Main Content

Des del setembre de 2017, a l’inici de la temporada passada, el Futbol Club Martinenc va engegar la secció d’Altres Capacitats, destinada a la pràctica esportiva per a homes i dones amb diversitats funcionals, malalties i transtorns mentals. Una seixantena d’esportistes participen actualment de la secció, amb entrenaments a les instal·lacions del club i trobades esportives amb altres entitats i clubs.

Així, gairebé camí de l’any i mig de funcionament, aquest divendres, 15 de febrer, la secció participarà a les VIII Jornades 3×3 Bàsquet al Pavelló La Bastida de Santa Coloma de Gramenet. Hi haurà dos equips del FC Martinenc (el vermell i el blau), de cinc esportistes cadascun, que jugaran amb deu equips més, en una trobada que implicarà una setantena de jugadors i jugadores, que s’iniciarà a les 10 del matí i que conclourà cap a la una del migdia.

Els 3×3, modalitat de bàsquet que serà olímpica als Jocs de Tòquio de l’any vinent, consisteixen en partits d’alta intensitat. De fet, al torneig de Santa Coloma la secció d’Altres Capacitats disputarà encontres de vuit minuts de durada.

Partit de bàsquet de la secció d’Altres Capacitats | FCM

L’esdeveniment, organitzat per l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD), integrat al Consorci MAR Parc de Salut de Barcelona, té una premisa, definida ja a les bases de competició: l’objectiu fonamental és gaudir a través de l’esport. Una consigna que és la raó de ser de la secció Altres Capacitats.


Back To Top