Nou torneig de bàsquet per a la secció d'Altres Capacitats | FC Martinenc
skip to Main Content

El CEM Guinardó acollirà el divendres 26 d’abril un nou Torneig de bàsquet 3×3 en què participaran esportistes de la secció d’Altres Capacitats. La trobada, organitzada pel Club en col·laboració amb l’Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental, l’Arep, se celebrarà des de les 10h del matí al pavelló del FC Martinenc.

El Torneig està obert a la participació d’un màxim de 12 equips, que disputaran sis partits cadascun. Els duels seran simultanis, amb partits a cada una de les cistelles disposades al pavelló. L’equip guanyador de cada partit “pujarà” de pista i el perdedor “baixarà” de pista (es passarà d’una pista a la de número superior o inferior, segons els resultats). El conjunt vencedor del partit decisiu a la pista 1 serà, per tant, el guanyador del Torneig. Recordem que el bàsquet 3×3 gaudeix cada cop de més reconeixement al panorama esportiu català (amb el circuit promogut per la Federació Catalana) i també mundial: la modalitat serà olímpica als Jocs de Tòquio de l’any vinent.

Acollir el Torneig a les instal·lacions del FC Martinenc és un pas més en l’activitat constant de la secció Altres Capacitats, que va començar a treballar el setembre de 2017 amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva per a homes i dones amb diversitats funcionals, malalties i transtorns mentals. Una seixantena d’esportistes participen actualment de la secció, amb entrenaments a les instal·lacions del club i trobades esportives amb altres entitats i clubs, com la del proper dia 26.


Back To Top