El 7 de juny, trobada de bàsquet 3x3 de la secció Altres Capacitats | FC Martinenc
skip to Main Content

El proper divendres, 7 de juny, el Pavelló del Guinardó acollirà una nova trobada de bàsquet 3×3 en què participarà la secció d’Altres Capacitats. La cita està organitzada conjuntament pel Club Social de la Fundació Joia i el Futbol Club Martinenc.

L’objectiu de la trobada, com el de les anteriors, és totalment lúdic, pretén ser una jornada esportiva per divertir-se i gaudir amb el bàsquet com a protagonista, així com socialitzar amb participants d’altres clubs.

La trobada d’aquest divendres s’iniciarà a les 10h i finalitzarà cap a les 12.30h. Es contempla un nombre màxim de 12 equips, que jugaran tres partits de bàsquet 3×3 simultanis, cadascun d’ells en una cistella única. Els partits tindran una durada d’uns 10 minuts.

Els duels es disputaran en sis pistes, i s’aplicarà el sistema habitual d’aquestes trobades: l’equip guanyador del partit avança pista (cap a un número inferior, si ha començat a la pista 5 el guanyador passa a la 4, per exemple). Per tant, el vencedor de la trobada acaba sent qui s’imposi a la pista 1 en l’últim partit de la jornada.

#SomMartinenc


Back To Top