A per la victòria a Sant Joan de les Abadesses | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc jugarà demà dissabte a les 16 hores a Sant Joan de les Abadesses contra l’Abadessenc, últim classificat de la lliga, però que ja va “rascar” un punt al Guinardó. Un triomf és fonamental per tal de guanyar posicions.

La lliga està més igualada que mai al grup 1 de Primera Catalana. De fet, el Martinenc, amb 1 punt a les dues darreres jornades, es manté a només tres punts del liderat, però amb fins a 9 equips en plena lluita!

Qualsevol errada no permet escalar posicions, i per tant els d’Agustín Vacas s’han marcat l’objectiu de guanyar sí o sí al camp del cuer. L’Abadessenc ha perdut els darrers tres partits de forma consecutiva, però ja va demostrar al Guinardó que no serà un partit gens fàcil.

Vacas no podrà comptar amb el sancionat  Lora, mentre que Peque té algunes lleugeres molèsties. Per altra banda, el club i dos jugadors han arribat a un acord per tal de desvincular-se de l’entitat. Es tracta del porter Álvaro i del migcampista Ángel. El club vol agrair la seva feina i els desitja molt futur d’ara en endavant.

Som Martinenc


Back To Top