23 de desembre: I jornada formativa del FC Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El proper divendres 23 de desembre tindrà lloc a les nostres instal·lacions  la primera jornada formativa del FC Martinenc, organitzada per la secció de bàsquet del club. Una jornada amb xerrades molt interessants obertes a entrenadors, col·laboradors i socis de l’entitat.

El programa començarà a les 17 hores amb la presentació de la jornada, a càrrec del directiu Marc Palau, director tècnic de la secció de Bàsquet del FC Martinenc.

Mireia Lalanza, (Metge resident de Cirurgia ortopèdica i traumatologia de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron i jugadora del Sènior B femení) farà una master class sobre primers auxilis al terreny de joc.

A les 18 hores, a la Sala Social del club, tindrà lloc una intervenció de la Fisioterapeuta i responsable del servei mèdic del FC Martinenc, Laura Cruellas, sobre treball preventiu de genoll i turmell.

Després d’un breu descans, a les 19 hores es realitzarà un col·loqui de Treball de preparació física per a totes les categories, amb la presència de  Gabi Sánchez, Estudiant d’INEFC Barcelona i preparador físic de la secció de bàsquet del FC Martinenc i d’Albert Ballescà, llicenciat en INEFC, Màster en Alt Rendiment en esports col·lectius i Coordinador de cistella gran de la secció de Bàsquet del FC Martinenc.

Finalment, a les 19:45 Hugo González ens mostrarà la  “Progressió de conceptes defensius”. L’entrenador Superior de bàsquet, Director tècnic de l’AEEB, Director tècnic de la Unió Europea d’entrenadors de bàsquet, Coordinador del Consell Nacional d’Entrenadors esportius, Coordinador del curs d’entrenadors FIBA Amèriques i entrenador Sènior A masculí oferirà tots els seus coneixements als present.

Les jornades són obertes a tothom. Us hi esperem!

 

PROGRAMA COMPLET:

formacio


Back To Top