Una final contra la FE Grama | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquest diumenge el FC Martinenc disputa una nova final a Tercera Divisió, en un duel a la zona baixa de vital importància pels punts en joc. El rival serà la FE Grama, un equip dissenyat per estar a la zona alta que no ha començat bé, però que té grans noms a la plantilla. A les 11:45, el Martinenc busca trencar la mala dinàmica de tres derrotes consecutives.

No val a badar, i el Martinenc necessita tornar a sumar, i si pot ser de tres en tres, millor. L’equip, després de tres derrotes consecutives contra rivals d’entitat com el Terrassa, el Llagostera i el Granollers, vol trencar la mala ratxa.

El tècnic Miguel López tindrà la baixa de jugadors importants com David López (sanció) i Alejandro Megía (lesió). Tot i això es respira un ambient de confiança en l’equip per tal d’abandonar la darrera posició de la classificació. La cua està molt apretada i una victòria o dues t’allunya del perill.

Davant hi haurà un equip amb màxima pressió a casa. La FE Grama, nouvingut a la categoria, ha fet un equip per estar a playoff, però no li estan sortint les coses. Serà un partit amb molta intensitat i qui gestioni millor els nervis tindrà molt guanyat.

S’acosta una setmana de tres partits (diumenge Grama, dijous Ascó i diumenge Pobla de Mafumet) i el Martinenc ho ha de donar tot per tornar a somriure.

Som Martinenc!

Back To Top