Vacas: “Ho donarem tot per aspirar al màxim” | FC Martinenc
skip to Main Content

Agustín, en quin moment es troba l’equip per començar l’any 2016?

Mirant els resultats ens trobem en el millor moment de la temporada. A tots ens hagués agradat que això arribés una mica abans, però hem de pensar que s’ha fet  un equip nou, i que vam tenir moltes baixes a l’inici per lesió o sanció. Estem amb una gran dinàmica i esperem mantenir-ho fins el final per estar lluitant per l’ascens.

Com ha evolucionat el Martinenc durant aquests mesos des de l’inici de temporada?

L’evolució ha estat molt positiva. Hem recuperat jugadors que són importants per l’equip que tenen experiència. Al principi molts partits la responsabilitat va caure en jugadors molt bons amb un futur esplèndid, però molt joves. Necessitaven l’ajut dels jugadors amb més experiència. L’arribada de reforços també ha ajudat.

Parlant del futur més immediat, veus el Martinenc lluitant per l’ascens?

L’objectiu és  lluitar amb els equips de dalt, volem anar setmana a setmana, però l’objectiu final és lluitar amb els de dalt i intentar continuar amb la mateixa tònica dels últims 6 partits, ja que ho hem guanyat tot i només hem empatat a Vilassar. Estem buscant amb la secretaria tècnica algun jugador per reforçar l’equip, però no està sent fàcil trobar el que volem.

Només un gol encaixat en els darrers tres partits… la solidesa defensiva és clau per aconseguir èxits aquest any?

A mi m’agrada molt treballar l’ordre tàctic i el nivell defensiu. Tret de 3 o 4 partits on han passat coses extranyes que no m’acostumen a passar als equips que jo entreno, la majoria d’ocasions o hem acabat amb la porteria a zero –sobretot a casa-  o amb pocs gols en contra. És fonamental  encaixar pocs gols per estar a dalt.

Arribem pràcticament al final de la primera volta, quins rivals t’han agradat més i veus amb més opcions de pujar en una Primera Catalana tan igualada?

Dels 6 o 7 equips que estem a dalt tothom té coses positives. L’Horta és un equip amb experiència, però també amb joves i és molt intens. El Vilassar té moltíssima experiència amb jugadors de categoria superior, el Manresa sap a què juga, amb un bloc que es mantè de la temporada passada. El Tona ha sorprès més, pero té molt bon equip amb jugadors com Pla o Baruc, i el Mollet és un equip jove amb nanos molt ràpids i amb fam. Tots tenen coses molt positives, i no ens hem d’oblidar de l’Avià que encara hem de jugar contra ells.

Què li demanes a l’afició?

Li demano que estigui amb nosaltres, que animi i que tinguin paciència en els moments en que no surten les coses. Ara estem on tothom volia que estem, ens han d’ajudar  desde fora i han d’estar tranquils perquè en cada entrenament i cada partit ho donarem tot per tal de que el Martinenc estigui el més a dalt possible.

A principi dels 90 vas ser futbolista al Martinenc… Quins és el millor record que guardes d’aquella època?

Vam tenir dos anys fantàstics amb jugadors de grandíssim nivell. Si m’hagués de quedar amb un moment especial em quedaria amb una victòria al Guinardó contra el Barça C per 6-2, on vaig tenir la sort de marcar un gol. Després molts d’aquests jugadors del Barça van acabar jugant a Primera Divisió. Suposo que molts aficionats del Martinenc recorden aquest triomf.

Després d’haver viscut etapa com a jugador i entrenador al Martinenc, com has vist l’evolució del club?

A nivell de club, quan parlo amb jugadors per intentar fitxat, els hi comento que l’estructura del FC Martinenc està molt ben organitzada, en molts aspectes està aprop del professionalisme. Si aconseguim tirar cap amunt, el Martinenc, per la seva estructura podria ser un referent a Tercera Divisió i fins i tot a Segona B.

vacas1

El Test:

Un llibre? “Caràcter ganador”, de Víctor González, sobre coaching esportiu.

Una pel·lícula, un actor i una actriu? Braveheart ,  Julia Roberts i Mel Gibson.

Un hobby al marge del futbol? No és al marge del futbol, però el meu principal hobby és anar a veure partits dels meus fills.

El teu millor record en el món del futbol? Com a jugador, el millor record va ser fitxar pel Barça B. Com a entrenador, l’ascens amb el Prat a Segona B.

I el pitjor? Les lesions.

Un esport a banda del futbol? M’agrada per jugar el pàdel i el tennis, i per veure el bàsquet.

Un mite? De petit, Maradona i de més gran Leo Messi.

El teu equip des de petit? El Barça.


Back To Top